30. november 2023

Bag om GOBN

GOBN er et nyhedssite, der ønsker at fremme Grønne og Bæredygtige nyheder.

Vi fremhæver nyheder, der kan sætte mere fokus på at gå en grønnere og mere bæredygtigt vej for den danske befolkning.

Vi elsker at fremme bæredygtige virksomheder, starts-ups såvel som vel etableret virksomheder.

Vi ønsker at gøre verden til et grønnere og et mere bæredygtigt sted at være. Nye idéer og nyheder kan læses her.

,

GOBN.dk kæmper for vores fælles fremtid.

Om Gobn.dk – Grønne & Bæredygtige Nyheder

Grønne og Bæredygtige Nyheder er et site der samler og promovere bæredygtighed, grøn energi og alt hvad dette indebærer. Vi finder vores artikler på troværdige medier der ofte deler nyheder omkring udviklingen og nuværende tiltag i Danmark og resten af verden.

Hos Grønne og bæredygtige nyheder går vi højt op i at gøre en forskel, derfor bruger vi vores stemmerør til at uddanne, oplyse og sprede viden omkring en bæredygtig udvikling indenfor en bred vifte af emner.

På længere sigt vil vi lave vores egne artikler igennem interviews, data og den nyeste viden som kan bruges til at oplyse og videre gives til forbrugere som har stor indsigt såvel som helt ny indenfor området.

Vi elsker også at promovere virksomheder som gør en forskel, hvis du/i har bekendtskab med et koncept, idé eller et nyt tiltag, så kontakt os her.

Ifølge GOBN har det aldrig været mere relevant at stifte bekendtskab med bæredygtighed og den grønne omstilling. Verden har brug for hjælp og derfor vil vi gerne være med til at lægge et fokus indenfor de emner, vi promovere her på siden.

Cirkulær økonomi og genbrug er fremtiden, derfor gør GOBN så meget som muligt for at promovere bæredygtige begreber og temaer igennem vores artikler så vi kan øge opmærksomheden fra Danmarks befolkning. Vi er et step i den rigtige retning, men vi mangler stadig en kæmpe ændring i Danmark og verden for vi kan komme i mål og redde planeten fremadrettet. Hvis vi fortsætter som vi har gjort tidligere, minimeres vi vores livskvalitet fremadrettet og på længere sigt, vil vi ikke kunne overleve pga. den globale opvarmning.  

Hvad er bæredygtighed og grøn omstilling

Man kan tale om bæredygtighed og grøn omstilling i mange forskellige sammenhænge. Helt overordnet handler bæredygtighed om hvordan vi kan minimere slid og ødelæggelse for naturen/jorden. Tidligere har der ikke været meget fokus på dette, i og med at vi bliver flere mennesker på jorden, bliver der også brugt flere ressourcer og produceret mere end nogensinde før. Derfor er vi begyndt at indse at, vi bliver nødt til at passe på jorden og minimere skaden mest muligt for at redde planeten, dyrelivet og verdenshavene.

Grøn omstilling er en betegnelse for omstillingen fra tidligere til de mere bæredygtige tiltag vi kæmper for i dag. Omstillingen er til formål for at gøre private forbrugere, virksomheder og det offentliges ressourcer på en bæredygtig måde, så vi kan begrænse/afværge den globale opvarmning og passe på jordens klode samt verdensbefolkningens fremtid.

Vores fokus

Vi kæmper for en grønnere og mere bæredygtig verden.

Vi stræber efter hele tiden at finde nye nyheder omkring grøn energi 

Vi udanner og spreder budskabet om bæredygtighed og grøn energi 

Har du en nyhed? Kontakt os her

Har du en nyhed, du føler der kan skabe værdi for en masse mennesker der vægter grønne og bæredygtige nyheder højt. Så skriv til os, så skal vi gøre hvad vi kan for at sprede budskabet, hvis det indgår under vores retningslinjer